Voor wie is Waardeer je kwaliteit?

Voor wie is Waardeer je kwaliteit?

Voor wie kan Waardeer je kwaliteit iets betekenen?  Klik hieronder op de rol die het meest bij je past.

Wat we aanbieden is eigenlijk een visie op onderwijskwaliteit en daar heb je op elk niveau in de school mee te maken. Het spel en de werkvormen kunnen op elk niveau gespeeld worden. Waar het gaat om bestuurders zullen we iets meer kiezen voor de inhoud die geschikt is voor bestuurders en andere vragen stellen dan wanneer we met een schoolteam en leerkrachten aan de slag gaan. Nodig ons rustig uit voor een kennismakingsgesprek. We kunnen je dan vrijblijvend uitleggen wat we voor je kunnen betekenen. als blijkt dat onze training een antwoord is op een ander vraag zijn we daar ook eerlijk in.

Op onze trainingen merken we dat het krachtig is als vanuit een school meerdere mensen uit dezelfde school dezelfde taal spreken. We nodigen dan ook graag meerdere mensen uit een school uit. Het effect van Waardeer je kwaliteit is nou eenmaal groter als meerdere mensen de visie op kwaliteit van Waardeer je kwaliteit kennen. Maar ook dat ze samen een beeld ontwikkelen van de rol van het waarderingskader in de schoolorganisatie.

Het kan natuurlijk zijn dat jouw rol hierboven niet staat genoemd. Er zijn veel rollen die net weer even anders worden genoemd. Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Dat kan via ons contactformulier. Ook kun je ons telefonisch bereiken.

Interesse? Neem dan nu contact op met ons.

Voor wie is Waardeer je Kwaliteit

Zij zijn al geïnspireerd

Wat anderen van ons vinden

  Henri Verheij

Een heldere praktische training over het waarderingskader. Het zet je op scherp, laat je reflecteren en levert je concrete en bruikbare handvatten voor jouw school. Prachtige materialen meegeleverd. Aanrader!!

Henri Verheij (interim directeur PO)

Loes Post

Deze training was een van de meest waardevolle trainingen die ik heb bijgewoond sinds ik werk in het onderwijs. Hoe vaak ik mensen tegen kom in het onderwijs die geen tot weinig zicht hebben op het waarderingskader, vind ik verbazingwekkend. Deze training raad ik dan ook iedereen aan, omdat het een fijne, leuke manier is om hier meer over te weten te komen. Het spel wat je meekrijgt is heel veelzijdig en biedt de mogelijkheid om ook anderen in dit onderwerp te enthousiasmeren. De training zelf was goed verzorgd en geregeld; een echte meerwaarde!

Loes Post (Teamleider PC Hoofdcollege- MAVO)

Rene van Eijk

Ik heb in de loop der jaren veel cursussen en 'eendaagsen' mogen volgen en vaak kwam ik erachter dat de kwaliteit te wensen overliet. Deze dag echter niet: kwaliteit over kwaliteit, beter kan je het niet hebben.

Rene van Eijk (interim directeur)

Angele van der Star Een super praktische training om vanuit spelvorm met je team of bestuurder, optimaal te (leren) communiceren over de eigen schoolse onderwijskwaliteit. De training en het spel bieden een handvat om inhoudelijk kennis te nemen van het onderwijsinspectiekader en geven je tegelijkertijd zicht op de stand van zaken van de onderwijskwaliteit van je school. Blinde vlekken worden zichtbaar waardoor je gezamenlijk de dialoog kunt voeren over de gewenste kwaliteitsontwikkeling en het effect daarvan op de leerlingen.


Angele van der Star (interim directeur/ bestuurder)