Contact

Een goede bereikbaarheid is één van de beloftes van Waardeer je kwaliteit.  Je kunt contact op nemen met ons via onderstaand formulier. Op werkdagen kun je ons bellen tussen 08.30 uur en 18.00 uur (085 – 0806132). In de avonduren en in het weekend kun je contact opnemen door onderstaand formulier invullen, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Veelgestelde vragen

Je leert welke cruciale onderdelen in het waarderingskader staan. Je krijgt inzicht in de wijze waarop de school wordt beoordeeld door de inspectie. Hierdoor heb je goed zicht op hoe de kwaliteit van jouw school zich verhoudt ten opzichte van het het waarderingskader.

Achter Waardeer je kwaliteit zitten drie oud-schoolleiders die elkaar gevonden hebben in het omgaan met onderwijskwaliteit. Door ruime ervaring in de interimwereld, zagen we dat scholen veel met dezelfde vraagstukken worstelen. Hoe krijg je grip op de kwaliteit? Wat vraagt de inspectie nou echt? En hoe kun je veel meer dan dat doen zonder dat je verzuipt in de waan van de dag en alle andere dingen die moeten? En vooral: Hoe zorg je dat onderwijs en kwaliteitsgericht onderwijs ontzettend leuk is? Deze behoeftes hebben we vertaald naar een concrete en richtinggevende visie en aanpak waar jij de volgende dag mee aan de slag kunt.

Lees meer…

Jazeker! We merken dat directeuren en ib’ers het fijn vinden om samen even een dag uit de school te zijn om ondergedompeld te worden in de materie rond het waarderingskader. Om die reden organiseren we open trainingen. Bij vijf of meer deelnemers is het kostentechnisch aantrekkelijker om de training op locatie te organiseren. Vaak is dat voor een directieteam, een directie en ib- dag en vaak ook op een studiedag met een schoolteam. Vul rustig ons contactformulier in als je hier vragen over hebt. Wij bellen je dan terug.

De mensen in jouw school die (eind)verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van je school of stichting kunnen het beste de training volgen. Bij een stichting is dat meestal de bestuurder en de kwaliteitsmedewerker of de werkgroep onderwijs en kwaliteit. Op schoolniveau is dat meestal de directeur met de ib’er of bouwcoördinator. Wij stimuleren dit omdat we weten dat het rendement dan hoger is. Een tweede deelnemer van dezelfde school krijgt 10% korting.

Je kunt ons bellen, mailen of bovenstaand contactformulier in vullen. Doorgaans bellen we je binnen twee werkdagen terug als je een bericht achterlaat.

Zij zijn al geïnspireerd

Wat anderen van ons vinden

  Henri Verheij

Een heldere praktische training over het waarderingskader. Het zet je op scherp, laat je reflecteren en levert je concrete en bruikbare handvatten voor jouw school. Prachtige materialen meegeleverd. Aanrader!!

Henri Verheij (interim directeur PO)

Loes Post

Deze training was een van de meest waardevolle trainingen die ik heb bijgewoond sinds ik werk in het onderwijs. Hoe vaak ik mensen tegen kom in het onderwijs die geen tot weinig zicht hebben op het waarderingskader, vind ik verbazingwekkend. Deze training raad ik dan ook iedereen aan, omdat het een fijne, leuke manier is om hier meer over te weten te komen. Het spel wat je meekrijgt is heel veelzijdig en biedt de mogelijkheid om ook anderen in dit onderwerp te enthousiasmeren. De training zelf was goed verzorgd en geregeld; een echte meerwaarde!

Loes Post (Teamleider PC Hoofdcollege- MAVO)

Rene van Eijk

Ik heb in de loop der jaren veel cursussen en 'eendaagsen' mogen volgen en vaak kwam ik erachter dat de kwaliteit te wensen overliet. Deze dag echter niet: kwaliteit over kwaliteit, beter kan je het niet hebben.

Rene van Eijk (interim directeur)

Angele van der Star Een super praktische training om vanuit spelvorm met je team of bestuurder, optimaal te (leren) communiceren over de eigen schoolse onderwijskwaliteit. De training en het spel bieden een handvat om inhoudelijk kennis te nemen van het onderwijsinspectiekader en geven je tegelijkertijd zicht op de stand van zaken van de onderwijskwaliteit van je school. Blinde vlekken worden zichtbaar waardoor je gezamenlijk de dialoog kunt voeren over de gewenste kwaliteitsontwikkeling en het effect daarvan op de leerlingen.


Angele van der Star (interim directeur/ bestuurder)