Over Waardeer je kwaliteit

Wat wij jou beloven

Helderheid en overzicht

Helderheid en overzicht

Binnen basisscholen is kwaliteit vaak een verzameling van veel details waarover je niet altijd overzicht hebt. Wij beloven je een helderheid en overzicht.

Over Waardeer je Kwaliteit

Vernieuwde energie

Onze klanten ervaren vernieuwde energie. Ze kijken anders naar (onderwijs)kwaliteit en beschikken over veel meer mogelijkheden om hierop een positieve invloed uit te oefenen.

Over Waardeer je Kwaliteit

Expertise

Wij beloven je dat als je met ons werkt of onze trainingen volgt, je beter zult worden in jouw werk. Jouw expertise groeit over hoe je kwaliteit kunt meten en sturen.

Over ons, Waardeer je kwaliteit, valt veel te vertellen. We proberen dat kort en bondig te doen. Hierboven staan drie beloftes die we als maatstaf nemen voor elk contactmoment dat we hebben. Het zijn onze spelregels waar we ons aan willen houden. Hier komen wij ’s ochtends ons bed voor uit. Hierop mag je ons rustig wijzen, aanspreken en bevragen. Daarbij: inmiddels ontmoetten we honderden deelnemers voor de training ‘Het waarderingskader in de vingers‘. Zij bevestigden dat we onze beloftes waar maken! Steeds weer opnieuw. Uiteraard is het interessant om te weten wie er achter Waardeer je kwaliteit staan. Via de button hieronder kun je meer te weten komen over ons en dan over wie we zijn en wat we doen binnen Waardeer je kwaliteit.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Waardeer je kwaliteit? Dan kun je altijd doorklikken op de links hierboven. Misschien vind je het wel fijner om er even over door te praten. Laat dan hiernaast je gegevens achter, dan bellen wij je terug en maken we een afspraak. Doorgaans doen we dat binnen twee werkdagen.

Meer informatie over het waarderingskader zelf, vind je hier

Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Zij zijn al geïnspireerd

Wat anderen van ons vinden

  Henri Verheij

Een heldere praktische training over het waarderingskader. Het zet je op scherp, laat je reflecteren en levert je concrete en bruikbare handvatten voor jouw school. Prachtige materialen meegeleverd. Aanrader!!

Henri Verheij (interim directeur PO)

Loes Post

Deze training was een van de meest waardevolle trainingen die ik heb bijgewoond sinds ik werk in het onderwijs. Hoe vaak ik mensen tegen kom in het onderwijs die geen tot weinig zicht hebben op het waarderingskader, vind ik verbazingwekkend. Deze training raad ik dan ook iedereen aan, omdat het een fijne, leuke manier is om hier meer over te weten te komen. Het spel wat je meekrijgt is heel veelzijdig en biedt de mogelijkheid om ook anderen in dit onderwerp te enthousiasmeren. De training zelf was goed verzorgd en geregeld; een echte meerwaarde!

Loes Post (Teamleider PC Hoofdcollege- MAVO)

Rene van Eijk

Ik heb in de loop der jaren veel cursussen en 'eendaagsen' mogen volgen en vaak kwam ik erachter dat de kwaliteit te wensen overliet. Deze dag echter niet: kwaliteit over kwaliteit, beter kan je het niet hebben.

Rene van Eijk (interim directeur)

Angele van der Star Een super praktische training om vanuit spelvorm met je team of bestuurder, optimaal te (leren) communiceren over de eigen schoolse onderwijskwaliteit. De training en het spel bieden een handvat om inhoudelijk kennis te nemen van het onderwijsinspectiekader en geven je tegelijkertijd zicht op de stand van zaken van de onderwijskwaliteit van je school. Blinde vlekken worden zichtbaar waardoor je gezamenlijk de dialoog kunt voeren over de gewenste kwaliteitsontwikkeling en het effect daarvan op de leerlingen.


Angele van der Star (interim directeur/ bestuurder)