Praktische informatie over de training

Praktische informatie Training

Het is handig om alle praktische informatie over de training te lezen. De training “Waardeer je Kwaliteit” wordt gehouden op verschillende data. Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk, dus schrijf je zo snel mogelijk in. De investering voor deze 1 daagse training bedraagt €745,- . Dit bedrag is inclusief btw, inclusief het spel ‘Waarderingskader in de vingers’ en inclusief materialen, koffie en thee en lunch ter waarde van €120,-.
Interimmers die op het moment van aanmelden een opdracht uitvoeren voor Onderwijs Interim Desk krijgen korting. Datzelfde geldt voor directeuren die zich samen met hun intern begeleider inschrijven. De training wordt gegeven op verschillende locaties in het land.

Interesse?

Geïnteresseerd in een incompany training voor jou en jouw collega’s? Of in een waarderingsdag waarop wij samen met jou de kwaliteit van de school (en het mensenwerk) in beeld brengen? Geïnteresseerd in een teamtraining waarop we met jouw team het onderwijskundige gesprek aangaan? Wil je meer weten over een bijeenkomst voor bestuur, directeuren en/of GMR?

Neem dan rustig via bijgaand formulier contact op.

Zij zijn al geïnspireerd

Wat anderen van ons vinden

  Henri Verheij

Een heldere praktische training over het waarderingskader. Het zet je op scherp, laat je reflecteren en levert je concrete en bruikbare handvatten voor jouw school. Prachtige materialen meegeleverd. Aanrader!!

Henri Verheij (interim directeur PO)

Loes Post

Deze training was een van de meest waardevolle trainingen die ik heb bijgewoond sinds ik werk in het onderwijs. Hoe vaak ik mensen tegen kom in het onderwijs die geen tot weinig zicht hebben op het waarderingskader, vind ik verbazingwekkend. Deze training raad ik dan ook iedereen aan, omdat het een fijne, leuke manier is om hier meer over te weten te komen. Het spel wat je meekrijgt is heel veelzijdig en biedt de mogelijkheid om ook anderen in dit onderwerp te enthousiasmeren. De training zelf was goed verzorgd en geregeld; een echte meerwaarde!

Loes Post (Teamleider PC Hoofdcollege- MAVO)

Rene van Eijk

Ik heb in de loop der jaren veel cursussen en 'eendaagsen' mogen volgen en vaak kwam ik erachter dat de kwaliteit te wensen overliet. Deze dag echter niet: kwaliteit over kwaliteit, beter kan je het niet hebben.

Rene van Eijk (interim directeur)

Angele van der Star Een super praktische training om vanuit spelvorm met je team of bestuurder, optimaal te (leren) communiceren over de eigen schoolse onderwijskwaliteit. De training en het spel bieden een handvat om inhoudelijk kennis te nemen van het onderwijsinspectiekader en geven je tegelijkertijd zicht op de stand van zaken van de onderwijskwaliteit van je school. Blinde vlekken worden zichtbaar waardoor je gezamenlijk de dialoog kunt voeren over de gewenste kwaliteitsontwikkeling en het effect daarvan op de leerlingen.


Angele van der Star (interim directeur/ bestuurder)