Abonnement Stichting/ Vereniging

Abonnement

Ons abonnement voorziet in de behoefte om altijd up-to-date te willen blijven. De onderwijsinspectie zegt het volgende: De kaders worden jaarlijks bijgesteld naar aanleiding van wijzigingen in wet- en regelgeving. Hierdoor zijn er jaarlijks updates en vierjaarlijks een geheel nieuw waarderingskader. De gevolgen zijn aanpassingen aan bestaande inhouden. Onderdelen worden ‘ineens’ cruciaal. Soms zijn de wijzigingen detaillistisch, soms ook groot met flinke impact voor de scholen tot gevolg (zoals binnenkort Basisvaardigheden een kernstandaard wordt). Het vraagt kennis die up-to-date is . Het vraagt van scholen in elk geval wendbaarheid om binnen de kaders te blijven.

Inhoud abonnement

Het abonnement bevat jaarlijks:

  • Updates voor jouw spel ‘Waarderingskader in de vingers’ (bij tussentijdse updates).
  • Online seminar over de uitgebrachte aanpassingen (t.o.v. de oude versie).
  • Een nieuwe werkvorm voor jouw spel ‘Waarderingskader in de vingers’.
  • De verzendkosten van de updates.

Algemeen:

  • Het abonnement verlengt jaarlijks automatisch.
  • Jij hebt deelgenomen aan de training ‘Waarderingskader in de vingers’. Je bent in het bezit van het spel.
  • De training nog een keer volgen? Dat kan tegen gereduceerd tarief (-50%) bij jouw nieuwe deelname aan de training ‘Waarderingskader in de vingers’. Je ontvangt dan geen nieuw spel, want dat heb je al.
  • Eens in de vier jaar worden de kaders geheel herzien met een nieuwe set standaarden tot gevolg. Hiervoor ontwikkelen wij ook een geheel nieuwe set. Met een abonnement ontvang jij deze met een exclusieve abonnementskorting van 50%.

Speciaal voor een afname van 6 scholen of meer:

  • De jaarlijkse bijdrage voor dit abonnement is €59,- per school per jaar (in plaats van €69,-). Alle bedragen zijn incl btw.
  • Gratis: een éénuurs consult per school rondom de inhoud van Waardeer je Kwaliteit en het Waarderingskader.
abonnement

Aanmelden?

Interesse? Meldt je dan nu aan via dit formulier.

Vul hier onder uw gegevens in

Geselecteerde waarde: 6

Zij zijn al geïnspireerd

Wat anderen van ons vinden

  Henri Verheij

Een heldere praktische training over het waarderingskader. Het zet je op scherp, laat je reflecteren en levert je concrete en bruikbare handvatten voor jouw school. Prachtige materialen meegeleverd. Aanrader!!

Henri Verheij (interim directeur PO)

Loes Post

Deze training was een van de meest waardevolle trainingen die ik heb bijgewoond sinds ik werk in het onderwijs. Hoe vaak ik mensen tegen kom in het onderwijs die geen tot weinig zicht hebben op het waarderingskader, vind ik verbazingwekkend. Deze training raad ik dan ook iedereen aan, omdat het een fijne, leuke manier is om hier meer over te weten te komen. Het spel wat je meekrijgt is heel veelzijdig en biedt de mogelijkheid om ook anderen in dit onderwerp te enthousiasmeren. De training zelf was goed verzorgd en geregeld; een echte meerwaarde!

Loes Post (Teamleider PC Hoofdcollege- MAVO)

Rene van Eijk

Ik heb in de loop der jaren veel cursussen en 'eendaagsen' mogen volgen en vaak kwam ik erachter dat de kwaliteit te wensen overliet. Deze dag echter niet: kwaliteit over kwaliteit, beter kan je het niet hebben.

Rene van Eijk (interim directeur)

Angele van der Star Een super praktische training om vanuit spelvorm met je team of bestuurder, optimaal te (leren) communiceren over de eigen schoolse onderwijskwaliteit. De training en het spel bieden een handvat om inhoudelijk kennis te nemen van het onderwijsinspectiekader en geven je tegelijkertijd zicht op de stand van zaken van de onderwijskwaliteit van je school. Blinde vlekken worden zichtbaar waardoor je gezamenlijk de dialoog kunt voeren over de gewenste kwaliteitsontwikkeling en het effect daarvan op de leerlingen.


Angele van der Star (interim directeur/ bestuurder)