Webinar Update 2023

Aanvragen Webinar Update 2023

Leuk dat je de Webinar Update 2023 wilt bekijken. In deze webinar zie je de opname van een online bijeenkomst die is gehouden op woensdag 4 oktober 2023. Deze webinar gaat over de wijzigingen in de waarderingskaders per 1 augustus 2023. Bij de webinar vind je ook de hand-outs van de presentatie. Deze zijn zo aangepast dat ze op volgorde te lezen zijn. De hand-outs openen in een nieuw venster, zodat je ze naast de filmbeelden kunt gebruiken.

Vul hieronder je gegevens in en vraag de webinar aan. Je ontvangt van van ons een link om deze op je eigen tijd te bekijken.

We hebben geprobeerd alle wijzigingen zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. Uiteraard is deze webinar het beste te volgen als je de training ‘Waarderingskader in de vingers’ hebt gevolgd. Meer praktische informatie over deze training kun je hier vinden. Waarderingskader in de vingers helpt je om spelenderwijs de werkvloer op te gaan met het waarderingskader. Daarbij: inmiddels ontmoetten we honderden deelnemers voor de training ‘Het waarderingskader in de vingers‘. Zij bevestigden dat we onze beloftes waar maken! Steeds weer opnieuw.

Enerzijds verhogen we kennis. Anderzijds helpen we je een beeld te vormen van hoe jouw school zich verhoudt ten opzichte van het waarderingskader. Tenslotte helpen we je om richting te geven, te bepalen en te leiden. Eigenaarschap van het team is daarbij een fundamentele voorwaarde.

Zij zijn al geïnspireerd

Wat anderen van ons vinden

  Henri Verheij

Een heldere praktische training over het waarderingskader. Het zet je op scherp, laat je reflecteren en levert je concrete en bruikbare handvatten voor jouw school. Prachtige materialen meegeleverd. Aanrader!!

Henri Verheij (interim directeur PO)

Loes Post

Deze training was een van de meest waardevolle trainingen die ik heb bijgewoond sinds ik werk in het onderwijs. Hoe vaak ik mensen tegen kom in het onderwijs die geen tot weinig zicht hebben op het waarderingskader, vind ik verbazingwekkend. Deze training raad ik dan ook iedereen aan, omdat het een fijne, leuke manier is om hier meer over te weten te komen. Het spel wat je meekrijgt is heel veelzijdig en biedt de mogelijkheid om ook anderen in dit onderwerp te enthousiasmeren. De training zelf was goed verzorgd en geregeld; een echte meerwaarde!

Loes Post (Teamleider PC Hoofdcollege- MAVO)

Rene van Eijk

Ik heb in de loop der jaren veel cursussen en 'eendaagsen' mogen volgen en vaak kwam ik erachter dat de kwaliteit te wensen overliet. Deze dag echter niet: kwaliteit over kwaliteit, beter kan je het niet hebben.

Rene van Eijk (interim directeur)

Angele van der Star Een super praktische training om vanuit spelvorm met je team of bestuurder, optimaal te (leren) communiceren over de eigen schoolse onderwijskwaliteit. De training en het spel bieden een handvat om inhoudelijk kennis te nemen van het onderwijsinspectiekader en geven je tegelijkertijd zicht op de stand van zaken van de onderwijskwaliteit van je school. Blinde vlekken worden zichtbaar waardoor je gezamenlijk de dialoog kunt voeren over de gewenste kwaliteitsontwikkeling en het effect daarvan op de leerlingen.


Angele van der Star (interim directeur/ bestuurder)